torsdag 2 september 2010

Slappardag

Gud så skönt med en ledig dag utan att ha något planerat! Hela veckan har bara farit förbi i 180, så idag blir det slappardag. Solen skiner så flickorna är ute och jag har suttit ute i solen och druckit te med Linda en stund. Eller solen är ju synd att säga då solen knappt är på uteplatsen mer. Fick sitta typ på varandra för att ingen skulle få vara i skuggan. Dumma höst! På sommaren är de sol längre och bra mycket vidare.

Pixie har damp och hann slita upp en av liljorna, trassla in sig i Busan och en buske på ungefär 10 minuter medans jag var inne och hämtade te. Suck! Sedan skulle hon sitta i knä i en minut och sedan trassla ner och under bordet och var rädd för taxen... Han å andra sidan skulle helst springa in och äta upp all kattmat som fanns, och var hysterisk. Efter ett tag var de dock lugna båda två så vi kunde få sitta en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!