lördag 14 augusti 2010

Skön kväll

Vilken skön kväll! Sitter på uteplatsen och myser och flickorna ligger i buskarna, som vanligt. Gäller att njuta av de ljumma kvällarna nu, snart är de ett minne blott med mörker, kyla och kalla vindar som brukar komma på hösten. Grannarna ovanpå sitter och dricker öl och pratar om vilket spel som är bäst, star wars 1 eller 2? :)

Var ute och gick med Pixie på förmiddagen, roligt att de går att gå me henne i koppel som en hund. Hon flåsade som en hund efter ett tag också, var för varmt för den lilla. Hon ska helst hälsa på alla hon möter med, helt fashinerad av hundar som är ute och går. Människor är också väldigt spännande! Busan har tillbringat dagen inne i sängen, tog ut henne på kvällen, då var hon helt rufsig och varm. Lilla knytet. Men då hon väl kommer ut ska hon inte in sen, för då minns hon att det är inte så dumt att vara vaken och ute.

Varit en slappardag idag, skönt. Vi har varit hemma och suttit ute på uteplatsen och läst eller vilat. Men imorgon blir det loppis i Sandvik och sedan ska vi till birthdaygirl Paulina efter det. Kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!