söndag 8 augusti 2010

One more slice, perfekta Leilakakor

RockyRoad-brownies
Bilder ur boken One more slice, här Lavendelbrownies

Tittade på Leila Bakar idag, blir ju helt fel. Hur kan man ha det så fint i köket och baka såna fina saker? Nu var det cupcakes med coccos och choklad. Muffinssmet med coccosmjölk och bountybitar i, och massor choklad både i och i en underbar glasyr på. Slurp! Såg helt bedårande ut. Sedan gjorde hon key lime pie, en smarrig paj med lime och andra smaskigheter i. På spritsa hon fluffig grädde så det såg ut som ett perfekt litet spöke. Hur kan man få så perfekt konsistens på grädden? Eller nåt annat överhuvudtaget. Skulle jag spritsa grädde skulle det inte se ut som perfekta fluffiga spöken på varje paj. Utan det skulle bli grädde överallt förutom där det skulle vara. Kladd och klet och elände och spritsen skulle gå sönder. Sedan går det aldrig diska sprits-aset heller ordentligt. Undrar om det hela skulle gå lättare om jag också hade ett perfekt kök med en Kitchen Aid maskin i fin pastellfärg? Hmm...

Fick ialla fall hennes senaste bok One more slice av söta Paulina sist vi sågs, som en examens present! :) Hon är för snäll. Så nu ska här bakas!! Kommer spruta glasyr i hela köket och bli disk överallt, men gott det blir det! (om det inte bränns i ugnen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!