söndag 15 augusti 2010

Loppisbös och smaskiga tårtor

Fanns i alla fall en söt häst där, som glatt kom fram då man hälsade på den.

Idag var vi på en väldigt kass loppis på Sandviks herrgård. Några stackare som stod i ett ridhus med bara en massa skräp. Där skulle vi haft ett bord, kanske det gått bra sälja! I år hade de inga shabby chic möbler i M boden heller. Förra året var det mycket fint där. Nu var det en halvdan fotoutställning istället.

Efter loppisfiaskot var vi och firade Paulinas födelsedag och fick smaska i oss chokladbollar, princesstårta och snickerstårta, mums! Trevligt att träffa dem, det är så sällan nu känns det som. Även hennes syster Tova var där och hälsade på, evigheter sedan jag såg henne sist! Hennes barn var stora nu, då ser man hur länge sedan det är man sist sågs..

Vi fick en idé då vi var där, hur vi kan göra en tevebänk lite smidigt. Ta en del av den satans Ivarbokhyllan vi knölat ner i källaren. De hade helt sonika sågat av den och använde ett par hyllor som teveförvaring. Smart! Vi som tänkt köpa kökssåpsstommar och göra en bänk av, såsom de visade i corren en dag... Nu kan vi helt enkelt använda det vi har, så miljövänligt av oss! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!