söndag 2 januari 2011

Sängen är borta!

Jaha, då var våran sängram med sängbord sålda då. Och sänglamporna! Vi får sova på golvet i natt då, hehe. Eller lägga själva sängarna på golvet. Så himla skönt att vara av med Malmeländet! Komiskt, en gubbe ringde idag på annonsen och hämtade den en timme senare. Det blev lite småstress att skruva isär skiten och tömma sängborden. Herrejösses vad tidningar jag har! Nu är det rensat där med, kommer bli en hel del Amelia och Elle i pappersinsamlingen. Sparade dock alla fina inredningstidningar, de är bra till inspiration intalar jag mig.

Nu ska sovrummet bli shabby chic med kökssoffan som sänggavel och nya (gamla) sängbord. Hmm, vart vi nu ska hitta dem? Är lite tomt inne i sovrummet nu, ekar då vi pratar där inne. Får anordna dans där tillsvidare. Det kommer nog dröja ett tag, tills vi får ordning där. Vi får sova på golvet så länge. Soffan är nämligen för smal och ska målas innan. Idag hittade jag givetvis exakt en sådan soffa jag vill ha, som redan är omgjord till säng. Rätt innermått med, och med snirkliga blommor på gaveln... Kanske skulle sätta ut den andra soffan på annons.... :-)

1 kommentar:

  1. Kul att ändra ibland! Det låter fint med sänggavel av kökssoffan. Ska bli roligt att se hur det blir.

    God fortsättning önskar Agneta

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!