måndag 3 januari 2011

Norrköpingsrunda

Det gick bra att sova på golvet. Lite spartanskt men mysigt, känns som camping. Pixie var dock lite fundersam och grävde som en tok på sängsidan. Hon försökte komma under sängen, så som det brukar gå att göra. Hon förstod nog inte riktigt varför det inte skulle gå nu för?

I dag blev det en sväng till Norrköping med Fredrik. Han är ledig hela veckan så i dag passade vi på att ta en sväng för att kolla in rean. Tyvärr var det lika dålig där som här, det hänger några plagg här och där på rean. Vi var i alla fall på en ny butik med lantlig inredning och på fina Drömgården. Därinne vill man ju ha allt! Köpte dock inget där, utan det blev en lykta på Lagerhaus och en kjol från Indiska istället.

Men det bästa under dagen var att vi sprang på en tjej med en chihuahua valp. Den var åtta månader och helt bebisbedårande. En långhårig fjunig liten sak, sååå söt! Vill ha, funderade starkt på att helt sonika ta den och springa för livet! :-)

2 kommentarer:

  1. God fortsättning !
    Ja vilken usel rea det är , sen har de mage att plocka upp en massa gammalt ur gömmorna som de inte blev av med på rean 2001 ens en gång ;-)
    Kraam/Lotta

    SvaraRadera
  2. Hahaha, precis så är det! tackdetsamma :-) kram

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!