torsdag 11 november 2010

Diska, tvätta, damma - varje dag är det detsamma

Skönt med en "ledig" dag. Då har jag hunnit med att tvätta, ta ut pappersinsamlingen och storstäda sovrummet och badrummet. Det behövdes kan jag säga. Dammade överallt och det blev rejäla dammråttor på tavlorna... jisses! Men nu är det fint och blommorna har fått sig en behövlig dusch. Ser genast gladare ut. Men vart kommer allt damm ifrån? Huu, läskigt i alla fall. Inte så konstigt att det kliar i ögonen stundtals. Nu är i alla fall två rum sanerade, får ta tag i resten nästa vecka.

Tog ut tjatPixie en sväng med, men hon gillar verkligen inte snön iår. Bara gnällde och ville in igen, bums. Att det sedan kom ett gäng fjortisbrudar och bara gapade så de ekade mellan husen gjorde väl inte saken bättre. Det är nog första gången som hon gått till dörren och velat in då hon fått komma ut. Annars får man dra och tjata som en tok. Hon kanske börjar glömma bort sina bondkattsrötter? Hoppas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!