måndag 28 maj 2012

Syréner och muffins

Idag åkte jag till Malin i Malmslätt för att fika. Då tog jag med mig lite syréner till henne. Lila och vita, men där fanns det rosa också! Såhär fint blev det hos henne då.

Imorse bakade jag muffins, jag fick en muffinsmix av mamma igår och de blev stora och luftiga. Mix Wells glutenfria muffinsmix var det. Bara blanda den med olja och vatten. Jag hade i lite krossade plopp med, gott!

Malin bullade upp med brownies och dammsugare, men efter varsin ploppmuffins var vi ganska mätta...Det blev allt en bukett till mig med, så himla fint med olika färger på dom. Jag ääääälskar de rosa syrénerna. De får bo på symaskinsbordet på balkongen och sprida väldoft. Krossar man stjälkarna lite och låter buketten stå ute så håller den sig
några dagar

3 kommentarer:

 1. Vilka vackra nyanser på syrenerna! Så härligt det är nu!

  Trevlig kväll!
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Mysigt! Tänk vad vackert vi har det nu och muffins piggar upp. Vet du vad? På lördag åker jag till Linköping och stannar över helgen.

  Kramen
  Elna

  SvaraRadera
 3. Syrener är verkligen fina och så doftar de så gott. Plopp-muffins lät riktigt gott.

  Ha det gott

  Kram Karin

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!