onsdag 16 maj 2012

Måla utomhus & äppelblom

Idag tog jag med mig penslar, målarpapper och mina flickor ut en sväng på förmiddagen. Framme vid det lilla kära soldattorpet mötte vi en gammal farbror och jag fick gosa med hans lilla shih tzu, så mysigt! Det är tydligen bara jag och pensionärerna som gillar att sitta där i den lummiga grönskan. En och en annan barnfamilj med, men de är mest vid vattnet så barnen kan titta på fåglarna.

Det börjar bli väldigt grönt och lummigt ute nu, så himla fint. Men solen försvann snabbt då vi hade kommit ut, så typiskt.

Pixie kom på den briljanta idén att man kan ju faktiskt jaga änderna som vaggar omkring, så hon började smyga på dom denna gång

Lilla Busan låg på den andra bänken och höll på att somna

Jag fortsatte måla på denna ängel som jag började måla förra sommaren. Den gröna som ser ut som en enbuske skulle bli snirkligt gräs som vajade i vinden. Grr! Det ÄR verkligen inte så himla lätt att få färgen som man vill ha den alla gånger...

Om någon känner igen ängeln så är det från min förra banner här på bloggen. Den är inte klar, måste få dit himlen också och se om det går att rädda "enbusken".


2 kommentarer:

 1. Mysiga bilder men jaga änder he he. Jag tycker ängeln ser jättefin ut, lycka till och ha en fortsatt fin dag.

  Kramen
  Elna

  SvaraRadera
 2. Jag beundrar alla som är så där duktiga på att måla. Det skulle jag också vilja kunna men så är det inte. Kan knappt rita en streckgubbe .Ja det vore väl kul att få jaga en and om den inte vänder sig om och nyps.

  Ha en fin dag

  Kram Karin

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!