onsdag 30 maj 2012

Misärmorgon

Fy vilken natt och vilken morgon! I natt kunde att inte sova alls på grund av magknip. Idag skulle jag åkt till Stockholm på ett informationsmöte om en kurs jag ville gå. Men då jag var på stationen vid halv sju imorse så skulle jag köpa en latte att ta med mig. Då upptäcker jag att mitt kontokort inte finns i plånboken alls. Vilken panik som uppstår, jag kan ju inte åka till Stockholm och vara en hel dag utan att ha några pengar. En tjuga låg och skramlade i min plånbok det räcker ju inte långt. Tur jag upptäckte det här hemma och inte då jag kommit fram till Stockholm, vad hade jag gjort då? Kortet finns som tur är på Coop här hemma,men nu missar jag ju all information och säkert så kommer arbetsförmedlingen strula nu bara för det...

2 kommentarer:

 1. Hej Nillis-Lilla loppan!

  Jag heter Erika och jobbar som arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen. Vi prenumererar på blogginlägg som handlar om Arbetsförmedlingen.

  Förstår att din gårdag inte blev som du tänkt dig. Jag vill bara berätta för dig om att vi på Arbetsförmedlingen måste göra en så kallad avanmälan till din a-kassa om du inte kommer på ett kallat möte. Det är enligt a-kassans regelverk. Det som är bra att känna till är att du redan samma dag, du eventuellt missat ditt möte som du var kallad till, kan göra en ny ersättningsanmälan till din a-kassa genom att besöka oss personligen senare under dagen. På så sätt missar du inte någon ersättning och du kan då även passa på att boka en ny tid för att ta del av det du missade.

  Hoppas du snart får en ny möjlighet till information om den kurs du vill gå!

  Med vänlig hälsning
  Erika, arbetsförmedlare

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!