lördag 13 oktober 2012

Rosig frisyr

Igår kväll var vi i stallet och red en sväng. Men det är tusan vad mörkt det blir snabbt nu på kvällarna! Vid sju var det ju svårt att se något framför sig alls. När jag kom hem blev det soffmys med flickorna. Lite True blood och sedan surfa runt. Då förlorade jag mig på Etsy igen. Jag sökte på roses och hittade allt från underbara mobilskal, tapeter och söta hårblommor.

Titta så sött? Det finns mycket vintage och hantverk där. Helt klart värt ett besök om man har lite tid på sig. Men frågan är hur det går med att beställa, då det inte är svensk sida? Hur funkar det med frakt och sådant tro. Fast just sådana hårspännen går ju göra enkelt själv.

1 kommentar:

  1. Fina hårklämmor och vilken fin frisyr, vill ha *ler*. När jag handlar utomlands betalar jag med PayPal och frakten är ungefär en tredjedel dyrare än inom Sverige.

    Kramen

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!