onsdag 10 oktober 2012

Kolasvampar och gosig Busan

Lilla Busan äter som en liten häst sedan Pixie försvann hemifrån. Å gosig och kelig som bara den, hon verkar nästan tycka att det är skönt att stora lillasyster är borta. Men ibland letar hon allt efter vart den gråa hårbollen tagit vägen. Jag saknar Pixie desto mer, det är oerhört tomt utan min lilla mjuka vän som en ständig skugga där jag är. Eller en spinnande liten grå boll som ligger i knät. :-(

Inte får lilla Pixie komma hem idag heller, då febern inte gett med sig och urinodlingen inte växt till sig så de vet vilken bakterie det är. Hemskt var långdragit detta är då! Men nu är hon visst kelig där och de mutar det lilla livet med tonfisk för att hon ska äta något.

Lite kolasvampar är aldrig fel, gud så gott det är! En underbart seg kola i foten och en krokant, som i Daim i hatten. Mums! Ja mumsade på sådana igår kväll och Busan fick Sheba som hon tuttar i sig smaskandes.

Såhär fina är körsbärsträden i Trädgårdsföreningen nu, ser nästan magiskt ut nu med fast i röda toner istället för rosa.

1 kommentar:

  1. Men hur går det för lilla Pixie??
    Klart Busan passar på=))
    Man ska njuta av livet så länge man kan även som katt!

    Kram Hannis

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!