fredag 19 oktober 2012

Guld + vitt = brons?

Den här ramen köpte jag då jag hade dille på guldramar. (Eller en guldspegel är det egentligen, men spegeln har fått åka in i ett skåp.) Men då jag fastnade så starkt för shabby chic-stilen målades den vit.

Ett tag hade jag bara ramen med ståltråd i, som en smyckeshängare. Jag hade sett det i en tidning och det var sååå snyggt. Men då jag själv hängde dit mina örhängen såg det mest plottrigt och rörigt ut. Så den fick bli en tavelram igen.

Bilden på blomman köpte jag i somras på en antik bokaffär i Vadstena. Det gulnade pappret passade inte alls i en knallvit ram. Så då slipade jag på den och vips så blev den bronsfärgad. Det passar inte riktigt bra ännu till just den bilden, men nu är jag nöjd med ramen. Den kanske får bli en bronsspegel och bilden får ligga i ett skåp? Hm..

1 kommentar:

 1. Brons, så snyggt det ser ut!
  Den ramen har varit med om många förvandlingar från guldspegel till smyckeshängare till tavelram. Och kanske spegel igen!
  Det var fina smycken du gjorde men så hade du bra hjälp. Jag brukar också få hjälp av vår kisse.
  Skönt att Pixies feber är borta!

  Kram Agneta

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!