söndag 10 juni 2012

Söta skor, fjäderhalsband och Sagen vintage



Igår bar det av till Västervik tillsammans med min bror, för att titta på en lägenhet som jag eventuellt ska hyra där under mitt sommarvik. Lägenheten låg mellan centrum och campingen (havet) så läget var perfekt. Stor och ljus var den med, balkon och grönområden utanför. Perfekt att ha med sig mina små gryn dit. Vilket också var okej, ända tills igår. Nu börjar damen tveka om jag kan ha med mig katterna. Lite löjligt kan jag tycka då lägenheten endast har en fåtölj och en uppblåsbar säng. Skulle något hända får jag ju givetvis ersätta det.... Men vi skulle höras av idag så det är bara att hålla tummarna.


En supermysig liten smyckesbutik, där fanns det örhängen från Betsy Johnson och andra söta modeller. Jag köpte dessa små skor, för 119 kronor och ett fjäderhalsband.


Där fanns fina pysselbutiker med pärlor och scrapbookingmaterial. Sedan till min lycka, vackra sagen vintage servetter att köpa styckvis! Så himla bra att kunna köpa en servett för 5 kronor och slippa köpa en hel förpackning av varje motiv



Tänk så fina dessa rosor kommer bli, vart de än limmas fast






Man kan nästan ana att jag gillar blåa toner? Både halsbandet och pärlorna går i den färgen

4 kommentarer:

  1. Vilka fina saker du köpte och nu håller jag en tumme att ni får lägenheten.

    Kramen
    Elna

    SvaraRadera
  2. Så bra med pysselbutiker! Servetterna var ju helt underbara.
    Hoppas att det går bra med lägenheten, läget nära havet låter perfekt.

    Ha det bra!
    Agneta

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna för att du får lägenheten. Så bra att det går att köpa servetter styckvis. Jag vet inte hur mycket servetter jag köpt och bara behövt en. De ändra går väl givetvis åt de med.

    Ha det gott.

    Kram Karin

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Min mamma hade ett halsband när jag var liten med blåa stenar och jag kommer ihåg hur fint jag tyckte det var.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!