fredag 1 juni 2012

Dumma fiskmås

Häromdagen när jag och flickorna var ute så kom det en fiskmås som flög i cirklar över Busan och Pixie och skrek. Jag trodde den ville ta dom små grynen och ge dom som föda till sina barn, men antagligen hade den väl sina ungar någonstans där och var arg för att vi var för nära.

Pixie blev helt livrädd. Att krypa in i buren kändes mest tryggt först, sedan var det mattes knä som gällde då den värsta paniken lagt sig. Då flyttade vi på oss senare ner till ankdammen, men där flög det andra fåglar och Pixie var nu livrädd för dom med.

Rhododendron växte runt en uteplats vid skogsgläntan. (Där skulle vi bo, kunde jag och tjejerna sitta ute)

Löjtnanshjärtan är så himla fina. Undrar vem som sitter och formar alla fina små hjärtan? Moder Natur? Eller kanske en liten skogsälva?

Där fanns det också tulpaner som var vita och lila, precis som en violpolkagris

Då vi kom in gick Pixie ut på balkongen och även där var det livsfarligt då det kom fåglar flygande utanför. Då sprang hon in och höll på att riva halva balkongen. På kvällen var det en trött liten tjej som somnade i soffan då vi tittade på teven. Lilla hjärtat...

1 kommentar:

  1. Så söta de är men det är inte lätt med skrikiga fiskmåsar. Stackars.

    Kram
    Elna

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!