fredag 29 juni 2012

Myspys med flickorna

Igår kväll packade jag med mig fikakorgen, min bror och de små grynen och gick till ankdammen. Tyvärr var det skugga där och jag trampade i en hundskit (bläh) men annars var det mysigt. Pixie tassade runt uppe på ett av de gamla, låga husen och fick se låångt bort

Busan utforskade världen på marken, luktade på blommor och gick runt på sitt lilla vis

Hundkexen är rätt fina från hennes perspektiv. Som en trollsk skog

Jasmin växte och gav en helt ljuvlig doft

Små skira rosa rosor växte i en klängig buske vid ett av de gamla husen

Helan och halvan. Pixie bara blir större och större, vilket får Busan att kännas mindre och mindre. Hur länge växer en katt? Nu är ju Pixie i alla fall 4 år.

Fast om jag ligger här i högt gräs, då ser jag med liten ut...

4 kommentarer:

 1. Mmmm, härlig utflykt! Fina bilder och vilket fint ställe ni hittade! De få gånger jag har försökt med sele till Tiger lägger han sig bara platt på marken... Det är inget för en Tiger!

  Otäckt med din arbetskamrats man! Livet är skörare än man tänker på. Hoppas att han klarar sig och blir bra.

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Härligt vännen. Utflykter är inte dumt.
  Kram från en lite grå och regnig Hörna

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja oj så fina de är! De ser ut som papper :0) Jag hade aldrig sett just rosa jättevallmo innan. Är avis på dig som bor så långt söderut och har en massa mer vackert att titta på vad gäller blomsterprakt ;0) Särskilt då Magnoliaträden som inte växer här! Har sett dina fina foton. =0) (Måste verkligen skärpa mig med uppdatering och koll av min blogg nu, jisses! :)

  Vad härligt att ni har en ankdam ni med att gå till. Det är ju så mysigt med de små "fjäderfäna" :0) Stort lycka till med vikariatet jag läste om!

  SvaraRadera
 4. Tack vännen.
  Vilken mysig utflykt. Ja förutom hundskiten då. Jag AVSKYR hundägare som inte plockar upp efter sig.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!