torsdag 28 juni 2012

Ta tillvara på varje dag

Ta tillvara på varje dag, varje minut. Man vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn på livets väg. Jag fick hoppa in och jobba extra i butiken i veckan, för att en arbetskamrats man hamnat på sjukhus. Det hela började på midsommar, han mådde illa och fick ont i kroppen. Lite influensa trodde de först, då han började kräkas. Men då han inte blev bättre ringde hon sjukvården. Det hela slutade på sjukhus, mannen blev snabbt nedsövd och ligger kopplad med massa slangar och är nu opererad flera gånger. Det som de trodde var en enkel influensa, var egentligen ett bråck på en artär till stora kroppspulsådern och läget är oerhört kritiskt. Om han kommer överleva vet vi inte i nuläget, klarar han den här veckan är chansen större. Men han är halvsidesförlamad och kommer få tillbringa upp mot sex månader på sjukhus. Så himla hemskt! Tänk om de inte åkt in och bråcket brustit hemma? Då dör man inom fem minuter, så himla vedervärdigt. Och allt började med lite illamående...

3 kommentarer:

 1. Så fruktansvärt!
  Det är ju så, man vet aldrig vad som väntar.
  Så ta tillvara på varje stund är viktigt.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det hemskt, hoppas allt går väl.

  Kram
  Elna

  SvaraRadera
 3. Men fy så fruktansvärt.....!! Hoppas det ljusnar snart! Jag hör ju till alla dem som sett döden i vitögat men lyckats slå den på käften och vänt tillbaka :0) Så jag kan inte annat än att hålla med dig fullständigt här. Man vet aldrig när något kan hända.

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!