lördag 23 juni 2012

Midsommar i Vadstena


Midsommar kan vi ju inte fira i en lägenhet inne i stan inte. Så jag packade med mig flickorna och åkte till Vadstena med Peter. Busan trivdes som fisken i vattnet i buskarna där. Inte ens Pixie var hispig, mer än då det kom en fiskmås på kvällen. Vi åt jordgubbar, smultron och drack kaffe med after eight och vispad grädde i. Lite smarrigt måste det ju vara då det är midsommar?


Midsommarfin måste man ju ändå vara..


Pixie var inte jättenöjd med att vara midsommarflicka. Usch å fy sa hon och kransen åkte av snabbt som ögat


Smultron på strå, kan det bli mer sommar än så? Himla gott är det i alla fall med de små söta bärenVi gick en promenad ner till vattnet. Vättern är rätt kall ännu, men mina fötter fick i alla fall ett dopp. Sedan gick längs vattnet och förbi Klostercaféet. Där fanns det en kakbuffé som vi dreglade över. Eller vad sägs om key lime-paj, kladdkaka och en annan chokladkaka med saffranstryffel på? Mums! Det var så det vattnades i munnen, men vi traskade vidare med våra magar som var fulla med sill och jordgubbar.


Jordgubbar, sill och grillat är ju ett måste när det är midsommar

3 kommentarer:

 1. Så midsommarfina dina katter var!
  Och det är klart att man inte kan sitta i en lägenhet och fira midsommar. Det låter skönt det ni gjorde! Och jordgubbar och smultron!

  Ha en trevlig söndag i morgon!
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Verkar som ni haft en härlig midsommar. Flickorna är så söta i sina kransar.

  Ha en bra avslutning på helgen

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Smultron!!
  Det måste vara en evighet sen jag åt såna.

  Härliga bilder! Mysigt.

  Kram Hannis

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!