tisdag 3 juli 2012

De första dagarna---

I söndags gick flyttlasset till Västervik och i måndags började jag mitt sommarvik här. Pixie och Busan är mindre nöjda med flytten och slåss mest hela tiden de möts. Det känns lite som att campa, en uppblåsbar säng och nästan inga köksredskap. Lite primitivt sådär, men det är bsra vänja sig med lite avskalad tillvaro. Det mest nödvändiga finns trots allt.

Vägen till jobbet är lite halvlång, det tar nästan 25 minuter att gå. Det är ju bra motion, men lite stressigt på morgonen. Idag tog jag mig dock tid att fotografera lite på vägen. Själva jobbet fungerar bra, mysigt med fikaraster vid ett spegelblankt hav. Synd bara att det endast är 14 grader i vågorna, så de lär dröja innan jag kommer i där..


Ikväll fick de små grynen komma ut lite, för första gången sedan vi kom hit. De har sutti på balkongen och sådant, men inte varit ute på gräset. Men idag fick det vara dags. Busan trivdes i solen, men Pixie höll sig mest i buskarna och gärna i transportburen. Fiskmåsar är verkligen inte hennes favvisar alls.

3 kommentarer:

 1. Den sista bilden är underbar. Hoppas ni kommer att trivas.

  Kramen
  Elna

  SvaraRadera
 2. Måste vara en omställning att flytta sådär, även om det bara är för en period.

  Håller med Elna, den sista bilden är fantastisk!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Härliga gamla växter och söt katt.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!