fredag 10 juni 2011

Sheer cover

Lillemor har köpt den omtalade sheer cover mineral make upen som ska göra underverk. Hon vara rar och tog med den till jobbet idag så jag fick prova. Först en primer i hela ansiktet, sedan en concealer för att täcka det man vill täcka, ganska mycket för min del.. Får så mycket fräknar på sommaren, både på nosen och överläppen så det ser ut som en mustash. Men på med den så vips var en del borta. Blev rätt torr av den dock, så mest fnasig ut.

Sedan på med puder som fanns i två nyanser. Min spegel är förstroringsglas ggr 5 så ALLT syns, varenda prick, fjun och finne blir grotesk. De syns ännu, men bortsuddat till viss del.
Såhär glad blir man med sheer cover på! Trots dubbelhaka på varenda kort.

Detta paket får man för 600 kronor, då är puder två nyanser, primer, concealer i två nyanser och en palett med lipgloss och ögonskuggor med. I paletten var det en kajal i svartgrå i puderform med, den använde jag och den var superbra.
2 kommentarer:

  1. Jag har kört i.d.Bare Mineral i ett pat år nu, rätt nöjd faktiskt! Köper via en tjej i London som fixar bra priser!

    SvaraRadera
  2. Aha,en sån fick jag modell mini i en tidning. Tänkte faktiskt blogga om den me. Tycker den verkar bättre än sheer cover, faktiskt. Kul :)

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!