onsdag 29 juni 2011

Bloppis?

Funderar på om man kanske skulle starta en bloppis? Alltså en blogg med tillsalu-grejjor. Eller det kan jag ju lika gärna ha här förvisso. Har ju ett helt källarförråd med massa bråte, som måste väck. Plus en hel del saker uppe i bo´t med, milt sagt. Låg och funderade igår kväll då jag skulle sova, har ju både bokhylla, köksbord och stolar i källarn. Plus en kökssoffa för mycket här uppe...

Idag gjorde jag Marika och hennes dotter Eva glada, då de fick en hel stoor påse fullproppad med kläder. Plus tidningar och en bok. Måste verkligen rensa, och det känns så skönt för minsta grej som försvinner. Som läget är nu är garderoberna så fulla att den med väskor och kläder i, inte ens går stänga. De med kläder är så fulla att allt bara är intryckt. Går ju inte hitta kläder då, utan använder det som är längst fram typ. Samma hos mig, sa Eva och tog glatt emot flera klädesplagg ändå. Tur det finns fler som mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!