måndag 20 juni 2011

Text som berör och upprör


I dag var min artikel om Katerina med i Folkbladet. En historia som upprör och berör. Skapat debatt har den gjort med. Handlar om en stackars tjej som krockar och får bestående skador och hela livet förändras. Då är det en gubbe som undrat vad artikeln berättigade till? Tala om ha noll känsla för andra... Klicka på länken för att läsa artikeln.

4 kommentarer:

 1. En text som verkligen berör....så fint skriven. Och vad djupt tragiskt. Tänker då på vad våra djur förstår och hjälper i sådana här fall. Hur kan någon överhuvudet undra över detta.....en skruv lös.. HUM. Kramar Maria

  SvaraRadera
 2. Haha, tack snälla du. Ja, ibland undrar man hur folk tänker. Handlar ju om en människas liv, och hur allt kan förändras på bara några minuter. Det har de här personen missat helt. kram

  SvaraRadera
 3. Men vad bra skrivet! =0) Jag känner förstås igen mig massor. Har ju själv råkat ut för en allvarlig trafikolycka med svåra men. Och jag vet ju vad min lilla prickiga hårboll gör för mig..... Hoppas att det är många bilister som får sig en tankeställare att köra mer uppmärksamt i trafiken!

  Ha en underbar Tisdag i morgon!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket! Ja, de vore ju bra om folk tänkte sig för lite mera. Din lilla hårboll är ju så söt! kram

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!