onsdag 4 maj 2011

En mysig dag

Bebis äter bok och mamma äter brownies


I dag var en ledig dag, som jag började med att baka brownies för att Zung och hennes lilla Dante skulle komma på fika. Dante tyckte inte att det var så himla kul att fika med oss tanter, men då Pixie tassade in i rummet så fick han stora ögon och började vifta frenetiskt på armarna. Åh ett mjukisdjur som rör på sig, vad spännande! Men Pixie var tråkmjukisdjur och lade sig mest i andra änden av rummet. Sedan for vi ner på stan för lite shopping och lunch med Mats. Det blev buffé på Ghingis khan och några mjuka behåar från Cubus.

Mats hade varit ute kvällen (natten) innan så fick i sig typ en kycklingbit och två riskorn. :)) Men vi släpade allt runt honom på stan en sväng i alla fall. Han körde gladeligen Dantes vagn. Jag har inte körkort på den, kör på allt som finns i butikerna. Rakt fram går bra, men den har bara 3 hjul och är nästan omöjlig att vända på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!