söndag 8 maj 2011

Decoupagepyssel

En av våra Ikealampor är nu klar, decopage med rispapper. Var lite tricksigt.
En klar, en kvar...

Gamla Ikeabyråer som fått decopage med servett och text. Text var svårt, ser ut som en unge skrivit på nära håll. Jämför med Michaelas fina textande så är det pinsamt dåligt. Men Peter (snäll som han är) tyckte det var fint.

På byrån
7 kommentarer:

 1. jättefint!!! Rispapper ...e d tjockare än servetter?? vart köper man det??
  Du, din text är jättefin!!
  Michaela

  SvaraRadera
 2. Tack gumman! Men nja va, hihi. Ser helt kladdigt ut, får prova slipa lite på kanske? Rispapper är tunnare och lättare att fixa med än servett. kram

  SvaraRadera
 3. Om du bara visst vad vi har på vinden...ända har vi röjt en massa. Och tyvärr kan vi ju inte ha allt framme för då hade det sett ett ut som en loppis här hemma :) Ha de gott från Maria

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint du har gjort med decoupage! Krukan blev också jättebra. Jag planerar att jag också ska prova det men tiden räcker inte till just nu.

  Ha det bra!
  Agneta

  SvaraRadera
 5. Wow det blev ju jättefint , va duktig du är ! Jag har klätt en sån där Ikea lampa med spetstyg , men nu kanske jag gör om det ;-)
  Kraam/Lotta

  SvaraRadera
 6. Vad fint du gjort....pyssel på hög nivå. Hoppas du får en fin vecka kramar Maria

  SvaraRadera
 7. Tack för era söta kommentarer. =)
  Min inspiration tryter för tillfället, men imorgon så... hihi.

  Spetstyg på lät väldigt fint med, Lotta!
  kramar till er!

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!