onsdag 7 november 2012

Mera smyckespysslande

Det har blivit en hel del smyckespysslande här hemma på sista tiden. Sjukdom plus att jag organiserat bland alla mina pärlor har ökat på inspirationen. Detta armband med fjäder och isblåa stenar, gjorde jag en kväll då vinterns första snö föll. Det syns nästan på smycket, som ser ut gnistrande rimfrost.

Armband i brunt och guld. Jag har kommmit på att allt jag gör behöver inte vara i pastellfärger, hihi

Armband i blåa toner, med ett hjärtformat spänne eller lås.

Örhängen, rosa med stjärnor och pärlor och en ängel, gjord av vingar plus pärlor. Syns lite dåligt, får ta flera bilder....
Ett vitt halsband med kedja, en vit ros och gnistrande pärlor. Detta är nog min favorit, idén fick jag av ett halsband på Etsy. Snyggt att blanda kedjan med pärlor tycker jag.


Ett rosa halsband med pärlor och en liten rosa uggla :-)

En hel hög med ringar i olika storlekar och färger blev det med. Såpass att min försilvrade koppartråd tog slut och inte hade de på Panduro heller. Lite typiskt för att jag vill prova en ny variant, med bara en pärla och snirklig tråd, som jag såg på Etsy.
Det är flera smycken pågång, som jag inte fotograferat ännu. Jag får börja sälja lite av allt jag gör..Frågan är var och hur. Är någon intresserad av ett smycke, så är det bara att hojta till. Pixie hjälper mig med smyckesvajrarna så det går i ett huj att göra smycken här..

2 kommentarer:

 1. Så många fina smycken du har gjort. Jag är intresserad av det isblå armbandet.

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Vilka fina smycken du gjort. Börjar känna att jag är lite sugen på att göra något jag med. Är ju lit periodare på allt jag gör och det har varit mycket virkande ett tag nu.

  Ha det gott

  Kram Karin

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!