söndag 18 november 2012

Lilla Tusse


Usch vilken konstig dröm jag hade i natt. Pixie var en mussla som jag slängde i havet för att hon skulle må bättre. Jag hade med mig flickorna i Thailand och hon var lite varm o hängig. Men då hon, den lilla musslan, låg i vågorna så flöt den ut mot horisonten. Å då var musslan Tusse :-( Han flöt ut och jag försökte allt jag kunde för att få tag i musslan, som gled mig ur händerna hela tiden. Jag blev jätteledsen och gick in i huset igen, där låg Pixie på en stol och sov.


Tusse var min första katt, en vit perser som levde tillsammans med mig i 14 år. Det går inte en dag utan att jag saknar och tänker på den lilla ulltussen, som fick somna in för snart sex år sedan. Han var världens snällaste och mysigaste katt. Han fick en hjärtsjukdom som är vanlig hos perser, HCM, som får hjärtat att slå för snabbt och börjar växa. Han levde många år med mediciner och många besök hos hjärtspecialisterna på Norsholms djursjukhus. Även veterinärerna där älskade Tusse.


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Så gullig ulltruls!
  Javisst är det jobbigt med djuren som går bort och saknaden är oändligt stor.
  Man skulle göra nästan vad som helst att få dem tillbaka en stund och få pussa och krama dem.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Fina bilder på lilla Tusse och visst saknar man dem. Konstig dröm men är inte drömmar alltid konstiga.

  Kramen

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!