fredag 9 november 2012

Ännu mera smycken...

Pixie hjälper till med smyckestillverkningen. Mest genom att leka med vajrarna och fjädrar. Just här så leker hon med fjädrar som sticker upp ur min pysselväska :-)Hon ligger på ryggstödet på soffan och hänger ner som en ostbåge, ser för kul ut. Synd att bilden inte visar hela senariot.

Treradigt armband med snirkligt spänne, mycket roligt att göra detta. Men tyvärr hittar jag inte flera sådana spännen... får leta på internet.

Fjäderörhängen i brun/grön/guld färg.

Några fler örhängen. Det långa med vit fjäder och blåa pärlor, finns det endast en styck. Det är så långt, så då är det nog snyggast att bara ha en gnistrande pärla i det andra örat? Sedan turkosa kors och rimfrostörhängen med gnistrande kors :-)

4 kommentarer:

 1. Åh så fina smycken du gör! Fjäderörhängena gillade jag. Tack för din hälsning! Önskar dig en fin helg!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jättefina smycken!
  De turkosa örhängena var min favorit.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen kommit igång med att göra smycken. Så fna saker du gör. Vilket underbart spänne du har på armbandet. Kan tänka mig att de är svåra att få tag på.

  Ha en skön lördag

  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Oh, så roligt att se fler smycken! Jättefina!
  Så bra hjälp du har. Min katt ligger gärna uppepå allt när jag försöker göra smycken. Varifrån köper du smyckesdelar och pärlor?
  Jag såg hos husetnummer10 hur hon säljer grejor på handgjordasaker.se

  Kram Agneta

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!