fredag 16 november 2012

Ännu mer smycken, armband i en hög

Jag har blivit som en liten tant. Men istället för att sticka hela tiden, då jag sitter vid teven, så gör jag smycken på löpande band. Vill du köpa något så hojta till :-)
Tvåradig armband i turkost och brunguld, på smyckesvajer med hjärtformat spänne.Tvåradigt armband, i blåa färger med inslag av små silverblommor, på smyckesvajer med hjärtformat spänne.


Två olika armband, likadana men olika färger. Smyckesvajer med hjärtformat spänne, pärlor i lila eller rosa. Små och stora blandat.

Armband med rosa småpärlor och rosa plus lika större stenar, på smyckesvajer med hjärtformat spänne.

Halvlångt halsband med mängder av små pärlor i blåa toner och ett gammalt silverkors, som jag köpte på en loppis i Västervik i somras.

Pixie skulle vara modell för det blåa halsbandet, då hennes gråa päls passar alldeles utmärkt till kalla färger, som rosa och blå. Men hon hade det i munnen och lekte med det mest hela tiden. (Detta smycke får jag nog behålla, eller sälja som extraallt inklusive kattdegel) ;-)

Ett "berlockarmband", med gnistrande kors, blåa pärlor och ett hjärtformat spänne.

1 kommentar:

  1. Så fina smycken du gör. Jag brukar också sitta vid tv´n och pärla. Kul att ha något att plocka med.
    Klart att kissarna ska vara med, blev nog bara en liten kattpuss på halsbandet.

    Ha en skön helg

    Kram Karin

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!