söndag 11 juli 2010

Ilskna djur i värmen

Söta blåklockor växte det gott om i den lummiga skogen vid vattnetDessa underbara ljumma sommarkvällar sitter vi ute till elva halv tolv. Då är lägenheten lagom utvädrad och Pixie har fått dampa av sig så hon förhoppningsvis sover på natten. Men nu är klockan halv åtta och gården är smällhet så vi sitter inne med dörrar stängda och persienner nere.

Pust, nyss var det 30 grader varmt än, längtar tillbaka till badet nu... Var i Sandvik idag igen och låg i vattnet och flöt, skönt. Där var ett par med en liten söt hund där, måste varit en blandis mellan papillon och nåt mer kanske yorkshireterrier eller chinese crested. Så gullig! Den badade och simmade med sina små ben ändå tills de satt på gräsmattan, haha. Benen slutade inte gå för att de var uppe ur vattnet inte. Men liten ilsken krabat kan man säga som gärna skällde på andra på stranden. Varpå matte sa ifrån, tugg i hennes arm sa den lille då. Opps! Slutade med att de åkte hem med den lilla tussen. Synd, var verkligen hur söt som helst. Inte riktigt klart vem som var boss där bara, matte eller den lille tussen?

Fler som blir sura i värmen, Busan spottfräser så fort hon ser Pixiepå håll då vi är ute. Jisses så sur man kan vara. Igår kväll spottfräste hon till och med mot Vinston som är i alla fall dubbelt så stor som lilla henne. Iskebigga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!