onsdag 21 juli 2010

Igelkottsbebis och True Bloodboken

Perfekt sommarläsning, Sofis Mode och Död tills mörkret faller av Charlaine Harris
Bebisen medans den fortfarande levde. Grannens hand bredvid visar hur liten den var

Idag blev det en tur till Sandvik med bror, för sol och bad. Vattnet var riktigt varmt och skönt, men solen gömde sig bakom skira skyar. Detta medförde en ganska lugn strand, för en gångs skull. Jag hade med mig Död tills mörkret faller, del ett i True Bloodserien. Boken verkar bra, precis som teveserien. Så skönt att bara slappa och läsa på dagarna! Ta ett svalkande dopp i vågorna då man känner sig för varm, härligt!

När vi kom hem satt granngubbarna vid ena rabatten och kikade på något. En liten igelkottsbebis låg där och sov. Bara ungefär 10 centimeter lång (kort) så himla söt! Johan (ena grannen) hade krattat i landet och trodde bebisen var en sten. Tyvärr låg han kvar någon timme senare då vi följde Marika dit för att få syn på den lilla krabaten. Den var nu död. :( Såå sorgligt. Antagligen hade han väl fått en smäll av krattan tidigare på dagen. Nog för att han var liten men en sten brukar inte direkt ha taggar... Mamman kom senare och lade sig bredvid ungen och luktade på den innan hon tassade vidare. Så sorgligt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!