lördag 10 juli 2010

Pärlpyssel och hemskt kaffe

Vinston trivdes bland våra rosor
Linda och Maestro med...

Dagens roligaste citat från Johan:

" Guldrutans kaffe har kommit på något revolutionerande. Det kaffet kan inte bli för gammalt enligt vår chef. Det smakar ju gammalt redan från början så kan vara där poängen ligger. Det är bara vi som säljer kaffet och man förstår ju varför ingen annan har det."

Haha! Med andra ord, han gillar inte kaffet! Man har inte roligare än man gör sig här på jobbet. Lite misär idag, blir segt då alla människor flytt staden och den tryckande värmen för sol och bad.

Igår kväll satt vi dock ute till efter elva och fikade med Linda och Marika. Med Busan och Pixie, sedan lindas hund Maestro och Marikas Vinston så blev det väldans mycket djur i rabatten. Tog lite söta kort som kommer här sedan. Linda och jag fick lite inspiration där i den ljumna sommarkvällen och började göra smycken. Jag armband och hon ringar. Kul! Mysigt kunna sitta ute med sånt, synd bara att det blir så mörkt. Lite brist på lampor ute där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!