torsdag 29 mars 2012

Pixie gillar att fika


På förmiddagen blev det en kaffe latte och en muffins (till) i solen. Hinner knappt sätta mig där förrän det kom en liten hårig, mjuk vän och ville vara med.


"Muffins är betydligt godare än ugnspannkaka matte du, gnag gnag," säger Pixie

5 kommentarer:

 1. Åh, så söt hon är när hon äter muffins och man ser den lilla rosa tungan!

  Så snygg din golvlampa blev. Så roligt att göra om det man har hemma.

  Ha en trevlig kväll!
  Agneta

  SvaraRadera
 2. svar: Tack snälla för kommentaren! Beklagar verkligen på alla vis att du med måste lida av en förbannad Whiplash! Ja de stackars tänderna. Det du beskriver med dina tänder låter värre än det är för mig, lider med dig. Men jag har faktiskt nyss fått dragit ut en tand som spruckit och hoppas det nu läker utan infektion. Får alltid infektioner och blir sjuk pga det dåliga immunförsvar man ofta dras med när kroppen får jobba med konstant värk. Det känner du kanske också igen? Jag fick veta om problemet med att man biter ihop tidigt så jag bestämde mig för att lära mig att inte göra det. Det har lyckats bra faktiskt så jag har sluppit bettskena och sånt. Men däremot så får jag extrem muntorrhet pga all medicinering vilket gör att tänderna blir förstörda (och kostnaden blir enorm). Ett jäkla skit är det att leva med den här skadan! Fast jag hade en enorm tur och är överlycklig att jag lever, kan skratta, och prata. Och det gör jag såklart "haha". Har varit ganska dålig på att skriva så mycket om livet med skadan på bloggen ännu. Men ska försöka använda den mer till det eftersom jag tror många yngre skadade kan känna att det är skönt att känna igen sig och kanske diskutera det någonstans. Men det finns ju roligare saker att skriva om :0)

  Appropå något annat, åh vilken söt hårboll du har! :0) Och vilken vårig och härlig känsla man fick när man kom hit med blommor och inredning! Härligt.
  Ha en trevlig torsdagkväll!
  // Linda (Tattili)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tack för titten hos mig.
  Jaha, det där känner man ju igen. Mycket godare att äta kakor (!) än kattmat. Och det man tigger till sig verkar vara allra bäst.

  SvaraRadera
 4. Ja vem gillar inte att fika. Så söt hon är när hon tar sig en smakbit av muffinsen. Katter är underbara.

  Ha en skön lördag.

  Kram Karin

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!