måndag 19 mars 2012

Arbetsförmedlingen...

Vilken dag! Varit på möte på arbetsförmedlingen, med en bitsk handledare. Hon undrade varför jag inte sökt jobb i hela landet för? Kan ju inte söka bara i länet jag bor inte, dumma Pernilla! Sedan undrade hon vad min plan var för att söka jobb? Hur ska jag kunna få jobben jag vill ha utan en plaaaaaaaaan?! Då jag inte hade en plan, fortsatte hon tjata och gnata tills jag blev ledsen. "Folk brukar bli ledsna då de är här", säger kossan då. Då kanske hon ska tona ner sin framtoning lite? Undrar hur många jobb hon söker på kvällarna? Grr!Och hur ska det hjälpa med en plaaaaaaaaaan undrar jag? Finns inte fler journalistjobb för att hon är agggressiv. Gah!

5 kommentarer:

 1. Usch då, AF är inte kul alls....försök och glöm fort

  Skickar några tröstande kramar från ett mycket blåsigt Gammelbo!

  SvaraRadera
 2. Skämtar du?? Vilket jävla bemötande!
  Skaka av dig, sorgligt att du fick ta att hon sitter på helt fel plats!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Tack söta ni! Nä, hon sa inte "dumma Pernilla", men annars så var det sådär jag upplevde mötet. Hemskt, jag har ju jobb med så är ju inte så att ja sitter hemma och inte försöker alls.. kram

  SvaraRadera
 4. Övergångsåldern? Snacka om sympatisk.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hon har absolut hamnat på fel plats. En riktig energitjuv.

  Må så gott.

  Kram Karin

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!