fredag 9 mars 2012

Gamla lägenheten

Haha! Pixie hoppade nyss rätt upp i min tallrik med sås på, som stod på soffan. (inte smart jag vet) Klafs! Med sås på tassarna hoppade hon snabbt ner och försökte tvätta bort de äckliga som fastnat där. Det blev tasstvätt i handfatet lite snabbt, inte poppis alls:-)

Annars har jag varit i min gamla lägenhet och kikat idag. Skulle till min kompis Linda som bor kvar där ovanpå och fika, så lämnade några korgar till de som bott här. De har fått nytt badkar, nya golv och nya tapeter i alla rum. Som en helt annan lägenhet! Det var väldigt fint men kanske inte min stil så. Men de verkade trivas bra, det är ju kul. Jag saknar uteplatsen måste jag säga, annars var det nog bra komma dit och påminnas om hur stor den lägenheten var. Denna jag har nu är mindre och passar mig bättre. Synd bara att den inte har uteplats, det grämer mig.

Nu är hissen trasig här med, så det känns ännu mer avskärmat från omgivningen. Som tur är funkar den stora möbelhissen, men även den smäller och lever. En stackars granntant fastnade i den trasiga igår, och fick stå där inne en timme. Hu! Jag som sa det till min kompis som var här igår, att jag trodde den skulle gå sönder igår då jag åkte i den. Bara smällde som om någon slog med en hammare på en järnbalk hela resan. Gulp..Går den stora sönder med, är det trapporna som gäller. 128 steg ner, och sedan 128 steg upp.. hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!