fredag 11 november 2011

Hur man ger en katt ett piller

Hur man ger en katt ett piller:

1: Lyft upp katten och håll den i ditt armveck så som ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på var sin sida om kattens mun och tryck försiktigt så munnen öppnas. Låt pillret rulla in i munnen.
2: Tag upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan. Upprepa sedan punkt 1.
3: Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det blöta pillret.
4: Tag fram ett nytt piller, håll katten i vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna. Tvinga upp käken och tryck in pillret längst bak i munnen. Håll igen munnen och räkna till tio.
5: Ta upp pillret från akvariet och ta ner katten från bokhyllan. Ropa på din sambo.
6: Ställ dig på knä och håll fast katten hårt i både fram och bakben. Be din sambo hålla fast huvudet , kör in en linjal i munnen och låt pillret glida längs linjalen samtidigt som du gnider kattens hals för att stimulera sväljreflexen.
7: Ta ner katten från gardinstången, res upp cd-stället och glöm inte att laga gardinstången senare.
8: Lägg pillret i ett sugrör , tvinga upp munnen och blås in pillret.
9: Drick ett glas vatten för att få bort den vidriga smaken och konrollera att tabletten inte är skadlig för människor. Plåstra om sambon och torka blodet från mattan.
10: Stoppa katten i ett köksskåp och stäng så att endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband.
11: Sätt upp köksluckan med skruvmejsel. Ring din husläkare och fråga när du senast fick din stelkramsspruta. Släng din nerblodade t-shirt.
12: Be din partner köra dig till akuten. Sitt still när de syr dina fingrar med tolv stygn och plocka ut resten av pillret ur ditt högra öga. Åk till en möbelaffär på hemvägen och komplettera.
13: Ring djurens vänner och be dom hämta katten. Köp en hund, eller hamster....

Hur man ger en hund ett piller:
1: Vira in pillret i en skiva bacon och akta fingrarna!

1 kommentar:

  1. Hahahaha..den var rolig.. smidigt med vovve..:D Puss å kram

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!