lördag 27 mars 2010

Tråkig Pauline och söta baderskor på Lush

Pauline uppträder på galleria Leo. Inte fullt så piffig som man är van att se henne
Dessto sötare och piffigare var dessa badtjejer på Lush!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Vi har producerat tidning i skolan så har varit helt slut om kvällarna. Plus att datorn verkligen sjunger på sista versen, inget funkar som det ska. Men nu gör jag ett försök!

Idag var vi nere på stan med Fredrik. Det var shoppingdagar nu med massa jippon i alla butiker och uppträdande. Vi såg på Pauline, hon sjöng sin melodifestivalen låt Sucker for love. Bra sjunger hon ju, men så tråkig!! Sa inte ens hej till publiken som stått och väntat där länge för att se henne. Sedan hade hon inte piffat upp sig alls. Hon som var så söt med rosettfrisyr och gullig klänning sist man såg henne. Visst uppträda på ett köpcentrum är väl kanske inte det roligaste hon har gjort, men hon kunde åtminstode tagit av sig jackan. Lite skillnad mot då Erik Saade uppträdde, då var det porppfult med skrikande småtjejer med deras mammor (som såg minst lika nöjda ut dom...)
Dessto piffigare var i allafall baderskorna på Lussh. Personalen visade sina badbomber ioch badade i butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!