fredag 12 mars 2010

Sommar!

Åh! Såg just på ett avsnitt av Leilas mat. De går i repris på tv4 plus. Idag var det ett lyxigt cocktailparty som var temat. Crostini med anklever och äppelsallad eller choklad med chili och olivolja. Musslor med marockanska kryddor och så ostron och andra skaldjur med chili och mango! Allt dukades upp i ett lusthus vid vattnet. De stod där vid vattnet, med vågorna plaskade mot stranden och vinden blåste i håret. Alla var brunbrända och barbenta.

Vad underbart med sommar! Det känns så himla avlägset nu. En meter snö utanför dörren, drivor som är lika höga som folk och glashalt. Jag har slagit omkull på isen två gånger den här veckan. Det har ju trots allt varit strålande sol och klarblå himmel så hoppet om en vår har återigen blossat upp. Får gå ut med hårfönen på uteplatsen och smälta bort snöhelveten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!