fredag 12 februari 2010

Gourmetafton

Gårdagens besök på Linköpingsredaktionen var lyckat. Gulliga Lisbeth visade oss runt byggnaden. Var inne i gamla bildarkivet. Jisses! Förr så låg ju inte bilderna på datorn så då hade de ett arkiveringssystem med hylla upp och hylla ner med kuvert. I ett helt rum. Kan inte ens fatta hur många det var, luktade som ett gammalt bibliotek därinne. "Jag har suttit och skrivit på måånga av dessa!" Berättade Lisbeth som jobbat på tidningen sedan 1975 el nåt liknande. (!)

Hälsade även på hos Extraredaktionen, uj vad jag saknar att jobba där! Alla är så rara. Det är de här också förstås, men det var så mysigt på Extra, litet och sött. Ikväll blir det Gourmetafton på Motalaredaktionen, det ska bli intressant. Roligt att få träffa dem som jobbar där också. Anna skulle göra laxpaj så det ska bli smaskens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!