lördag 29 september 2012

Misär -igen

I helgen hade jag väldigt gärna åkt på Vintagemässan Bakåt och Framåt i Stockholm, eller till Bokmässan i Göteborg. Men jag har ingen att åka med, som vanligt. Börjar kännas rätt jobbigt att det ska vara så hela tiden. Jag har inte varit iväg på något på ett och ett halvt år. Inte ens över en helg. För att jag har ingen att åka med. Alla vänner åker med sin respektive, vilket jag inte har någon. Å de som är singlar har barn och inga pengar, någonsin. Suck! Inte så lustigt att livet känns tråkigt då, har ju aldrig något att se fram emot. Inte ens en marknad eller liknande på över ett år. Jag får köpa mig en bil och åka själv på allt, det verkar vara den enda lösningen. Blev ett gnällinlägg, men detta är faktiskt väldigt tråkigt.

5 kommentarer:

 1. Det var illa! Det är ju roligt att ha sällskap. Men jag tycker att du ska skaffa en bil och åka själv.
  Så skönt att Pixie är bättre nu!

  Trevlig helg!
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du hittar någon att åka tillsammans med! Kanske någon bloggvän som har lust?

  Jag såg nu att du har en kattaward till mig! Tack så mycket! Alltid roligt med uppskattning! Eftersom jag precis har fått den en gång, så tar jag emot den med glädje, men jag skickar den inte vidare en gång till. Hoppas att det är ok. Men tack för att du tänkte på Tiger och mig! :-)

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Vi skulle kunna åka tillsammans på allt.. men jag kan tänka mej att avståndet sätter stop för det..Jag brukar åka med syrran..annars så är det rätt skralt.. då jag har tid så är alla andra på jobb..då de har tid ja då är jag med våra kossor/kalvar...Men vissa gånger åker jag själv..o det går oxå..fast lite trist är det ju. Börja på nån kurs ..då får du vänner..ha de bra!

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Har du sett att Kunskapskanalen sänder direkt från Bokmässan i dag? De sänder från en del seminarier. Då kan du delta i dem i alla fall. :-) De sände visst i fredags och i går också, men det missade jag...

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 5. Tack snälla för era kommentarer om mitt gnällinlägg. :-) kramar till er!

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!