måndag 17 oktober 2011

Tipp tapp..

Det märks att det lackar mot jul nu. I dag kom två kataloger med julsaker på posten. Haléns och Ellos har bukrat upp med röda klänningar och gardiner med tomtar på. Att jag tog amaryllislöken igår spär på hela känslan. Grävde upp den från rabatten och planterade den i en kruka. Får vi se om det funkar. Jag brukar låta dom vara kvar i landet annars och köpa en ny, men nu ska jag prova detta. I landet blir det bara långa gröna blad av dom, hyacinterna däremot brukar komma upp i miniformat.

4 kommentarer:

 1. Första gången jag sparade en amaryllislök blev det perfekt. Den slog ut precis till julafton. Stor röd och fin. Lätt som en plätt tyckte jag!
  Men det var enda gången jag lyckades.

  Hoppas det går bra för dig!
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Ja nu lackar det på .... man blir aldrig klok på om det blir tidigare för varje år eller om man aldrig är förberedd tillräckligt .
  Ska försöka få iväg ett litet brev till dej idag .
  Kram/Lotta

  SvaraRadera
 3. Sv: tusen tack för att du tog dig tid att gå in och rösta och hjälpa mig i tävlingen. Jag är evigt tacksam !

  Vad har du för dig idag ?

  SvaraRadera
 4. Agneta: Åh hoppas min lök blommar med sen då! Håller tummarna
  :-)
  Lotta: Känner detsamma, hinner inte med alls känner jag. Först var sommaren vips förbi och nu är det snart jul, jisses! Brev låter väldans trevligt, kul. kraam

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!