lördag 8 oktober 2011

Sommarens sista suck

Nu har jag med visst vemod plockat ihop på uteplatsen. Möblerna är under skydd och dynorna ska ner i källaren. Jag som hade hoppats på att de skulle vara sålda vid det här laget, men det är visst omöjligt att bli av med gammalt elände. Fika med Marika förut, och Vinston skaka som ett asplöv, trots att han satt invirad i hennes tröja. Vi konstaterade torrt att katternas utomhusperiod börjar tassa mot sitt slut. Själv tyckte jag nog att det var rätt skönt i solen, med en stickad tröja på och en varm kopp i handen..

4 kommentarer:

 1. Hej, hur står det till med dig ?
  jag har en liten önskan och undrar om du kunde tänka dig att hjälpa mig nå min dröm ?
  Klicka in här och rösta på min dröm:
  www.dromstipendiet.se/133

  Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.

  Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.

  tack på förhand !
  kram

  SvaraRadera
 2. Du sjunger väldigt bra! Så har självklart röstat, kram

  SvaraRadera
 3. Låter gött med tröja och varm kopp !
  Kraam/Lotta

  SvaraRadera
 4. Mys med hösten tycker jag. En ny period tar vid. Ha de gott vännen, kram Maria

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!