måndag 18 mars 2013

Pixie bloggar...


I går kissade jag i min mattes säng, så matte fick sova utan täcke. Som tur var så fanns de en filt som matte kunde svepa om sig. Hon låg som en boll därunder, jag vet inte varför det? Hon kan väl ha sin päls som täcke, det har ju jag? Idag är matte ledsen och jag vet inte vad jag har gjort? Jag vill mest kela som vanligt och spinner som en tok, men matte verkar inte vilja kela med mig idag. Hon säger att hon förstår inte varför jag kissar i möblerna. Jag önskar att vi kunde prata samma språk, då skulle jag berätta för matte varför jag kissar på så konstiga ställen.

6 kommentarer:

 1. Ja tänk om vi kunde prata samma språk....så lätt det skulle vara att rätta till det som blivit fel.

  Skickar en tröstekram till din ledsna matte

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Men stackars liten! Mår du inte bra? Det vore verkligen lättare om alla talade samma språk... Hoppas att det går över!

  Vårvinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Lilla sötnos du kanske protesterar för någonting eller urinvägsinfektion=(

  SvaraRadera
 4. Lite skumt är det. De brukar kissa inomhus för att protestera mot något eller så har hon problem med blåsan.

  Kramen

  SvaraRadera
 5. Hej hej!

  Tittar in till dig en stund. Älskar katter men inte när de kissar på fel ställe förstås. Hade min man inte varit allergisk så hade jag säkert haft en siames...eller två...

  SvaraRadera
 6. Ja tänk om lilla kissen kunde säga vad det är för fel..vad enkelt vi mattar skulle ha det då
  kram Rosa

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!