söndag 3 mars 2013

Cheesehearts


Hihi, så roligt! Busan älskar verkligen chips, ostbågar och dessa nya ostbågehjärtan. Hon kommer med stora ögon så fort hon hör att jag prasslar med påsen. :-) Men Pixie förstår inte riktigt grejen med snacks. "Men matte, det smakar gott fast vilken lustig konstistens", verkar hon säga. Ändå blir hon nyfiken då Busan äter som en tok, så hon måste ju smaka ändå. Eller slicka, är ett bättre ord. Sedan ligger det gula kladdiga små högar som jag trampar i. Givetvis var jag tvungen fotografera Pixie igår då hon slickade på ett hjärta. Efter ett tag fick hon nog och började slicka sig om munnen istället, den lilla rosa tungan gick i 190 :-)

2 kommentarer:

 1. Haha, så söt som äter ostbågar!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Haha så gulligt! Jätteroligt att du lyckades få hela händelsen på bild också :)

  Jag har inte varit hit och hälsat på på länge för jag har bytt dator och satt så mycket och grejade att jag kraschade fullständigt med min skada så jag fick länge bara hålla på i korta stunder, typiskt haha. Du vet ju hur det är med det där. (Och så glömde jag med mitt dåliga minne spara en hel massa adresser, men hittade din på Fejjan nu!). Lika fint som vanligt när man hälsar på här! :D Jag ska ta mig tid och titta runt lite nu. Särskilt titta efter dina små ursöta små hårbollar :) Gör du designen själv??

  Kram Kram!

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!