måndag 25 mars 2013

Nytt hem för Tingeling

I torsdags när vi var i stallet, tog vi med lilla Tingeling hit igen. Hon har nämligen fått flytta hem till min föredetta sambo. Det tror jag är en lösning som passar alla allra bäst. Hon slipper bo i stallet, jag slipper ha dåligt samvete och Peter får sällskap i form av en mysig liten kissemiss.
Då hon kom hit var hon mer än nöjd och fann sig tillrätta snabbt. Linda följde med upp och vi badade den lilla, klippte klorna och hon fick låna flickornas klippmaskin så alla tovor försvann. Så det blev en ren och fin liten tjej som åt som en häst här över helgen. Det känns såklart väldigt tomt nu och jag hade allra helst haft henne här hemma jämt, men det går tyvärr inte. Dels på grund av min allergi och dels för att det fungerar inte så bra mellan Tingeling och Pixie. Nu får vi hålla alla tummar och tassar att detta blir bra.

7 kommentarer:

 1. Vad fint av dig att ordna för henne!
  Hoppas att allt kommer att gå bra=))
  Söt är hon som 17!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jättefin honkatt!
  Hoppas att hon får det bra.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hoppas att hon kommer att trivas bra! Hon är jättesöt!

  Påskhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Så bra att det kanske ordnar sig för söta Tingeling! Och jag hoppas att de kommer underfund med vad det är med lilla Pixie, så hon får må bra också. Kul att hon gillar att kika på YouTube, det gör min hankatt också=) Speciellt på fåglar och katter som är arga, tigrar och andra kattdjur är också spännande.

  Ha det fint!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 5. Så söt hon är och jag hoppas verkligen att det går bra.

  Kramen

  SvaraRadera
 6. Hoppas det går bra. Hon är riktigt söt lilla Tingeling.

  Ha en riktigt Glad Påsk

  Kram Karin

  SvaraRadera
 7. Hoppas det går riktigt bra, man vill ju det bästa för de små liven! ha det gott/Moa

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!