tisdag 16 augusti 2011

Nytt vikariat och dampkatter

I måndags började mitt journalistvik i Finspång. Sex månader ska jag vara reporter där, på 75 procent. Vilket innebär att imorgon är jag ledig. De första två dagarna har gått supersnabbt! Ikväll fikade jag på Waynes coffee house, åt en supersmarrig ceasarsallad och fick insulinkänning. Satan! Jag kan verkligen inte äta sallad, det hjälper inte att jag åt en smaskig glutenfri cookie till ens.

Då jag kom hem var jag ute med Pixie, Linda och Azrael. Så himla roliga katterna är! Hoppar och far som två tokar, upp i träd och klonk! Azrael jagade en insekt och sprang rätt in i muren. Hahaha! Pixie hade damp och välte en av mina favoritmuggar med te, så de for te och porslinsskärvor åt alla håll. DÅ var hon billig en stund, men sedan visa hon dunmagen så var vi sams. Hon vet hur hon ska göra... Väl inne igen samlade hon gullepoäng igen genom att fånga myggorna som flygit in.

1 kommentar:

  1. Hej vännen. Hoppas du skall trivas på nya jobbet. Ja dessa katter dom vet hur dom skall bli förlåtna igen...:) Önskar dig allt gott kram Maria

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!