tisdag 19 april 2011

Palsternackspuré smakar dödsskönt i kistan

I dag blev det mera reporterjobb i Norrköping. Var på en pressvisning och fick ekologisk påskbuffé, så gott! Palsternackspuré är nu en ny favvis hos mig. Bara koka och krydda med salt, peppar och smör. Smakade himmelskt! Andra smaskigheter var kycklingklubba och en supergod sillsallad (inlagd sill på fänkål och rödlök.) Blåa och vita morötter fanns, alla dessa grönsaker är ju som en djungel. Kul. Glufs! Love my job!

3 kommentarer:

  1. Glad jag blir att du njuter av ditt arbete ;)
    Puss och kram

    SvaraRadera
  2. Mmm vilket kul uppdrag !
    Måste prova sån där puré någon gång , är så dålig på att prova på nya saker . Kör samma gamla recept jämt .
    Ha en fin påsk !!!
    Kraam/Lotta

    SvaraRadera
  3. Tack söta ni :) puss och kram

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!