Skapande, kattgosande och skrivande vardag hos en förvirrad journalist. En blogg om shabby chic, loppis, smyckestillverkning, perserkatter och hästar
tisdag 19 april 2011
Palsternackspuré smakar dödsskönt i kistan
I dag blev det mera reporterjobb i Norrköping. Var på en pressvisning och fick ekologisk påskbuffé, så gott! Palsternackspuré är nu en ny favvis hos mig. Bara koka och krydda med salt, peppar och smör. Smakade himmelskt! Andra smaskigheter var kycklingklubba och en supergod sillsallad (inlagd sill på fänkål och rödlök.) Blåa och vita morötter fanns, alla dessa grönsaker är ju som en djungel. Kul. Glufs! Love my job!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Glad jag blir att du njuter av ditt arbete ;)
SvaraRaderaPuss och kram
Mmm vilket kul uppdrag !
SvaraRaderaMåste prova sån där puré någon gång , är så dålig på att prova på nya saker . Kör samma gamla recept jämt .
Ha en fin påsk !!!
Kraam/Lotta
Tack söta ni :) puss och kram
SvaraRadera