lördag 2 februari 2013

Stackars lilla tjejen

Nu blir det ett gnällinlägg här, det har inte alls varit någon rolig vecka. Tingeling fick flytta härifrån igen, för att jag blev helt tungandad då hon kom hit. Jag är egentligen allergisk mot katt, tro det eller ej. Och att ha tre små hårbollar här hemma gick bara inte. Jag blev helt tungandad och fick använda inhalator varje dag, något jag aldrig gör annars. Så jag vågade helt enkelt inte ha henne kvar här. Det kunde slutat med att jag inte skulle kunna ha kvar grynen heller. :-(

Väldigt sorgligt detta i alla fall, Tingeling ville inte alls flytta hem igen. Först ville hon inte gå ut ut bilen, sedan låg hon under den som en boll. När vi sedan hade varit ute och ridit kom hon springande mot mig och jamade. Sedan var hon som en liten svans efter mig, tills hon hittade maten i stallet.... Men nu vill min föredetta sambo ha henne, så vi får se hur historian slutar med den stackars lilla kissen.

2 kommentarer:

 1. Vi får väl hoppas att det blir ett gott slut på sagan. Förstår att det var tungt att ta beslut om att lämna tillbaka henne. Du får njuta av dina gulliga hårbollar och tänka att det var ett gott försök.

  Ha en skön helg

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt!Men man kan ju faktiskt inte riskera allt, både hälsa och dom andra tjejerna.
  Hoppas att det blir ett annat hem snart.

  Kram Hannis

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!