fredag 22 maj 2009

En blöt men vacker fredag

Syrenerna sprider underbara dofter
Vackert träd

Bukett vid Raoul Wallenbergs platsSkänk, handgjord underbart fina detaljer.Skrivbord, köpt igår.
Den här dagen började smått surt, ösregn då jag skulle gå på morgonen. Då skulle det vara skönast att bara dra täcket över huvudet och stanna i sängen heeela dagen! =) Bara ligga och mysa med katterna, de har det bra de små liven.

Sen hade inte fiket öppet då vi traska upp på kafferasten, vilket mörker! Automaten som hägra, blev kö vid den. (ingen dricker nånsin där annars) det är superbeskt. Brukar blanda chokladen med kaffe annars, blir som kaffemocka. Men nu fanns det inte ens några kaffekoppar bara små små i papp, där fick inte min blandning plats.

Efter det bar det iväg och intervjua folk om eu valet, det var kul! Gick förbi Raoul Wallenbergs plats, han hade fått en superfin bukett! För att inte tala om alla vackra blommor ute, det är ju helt sanslöst fint ute nu. Njuter verkligen!

På lunchen åt vi på Pizzeria Butterfly, jättefräscht därinne nyrenoverat och fina röda lyktor i fönstren och kaffelattefärgade väggar. Åt kebabtallrik och blev proppmätt, magen fick knappt plats i jeansen alls. =)

Bilder på gårdagens inköp, inte börjat måla ännu. Kom på att det är rätt omständigt, måste bära ner gamla möblerna i källaren, och den är proppfull. Hm... Var ska man göra av alla sabla saker som är där då? Fattar inte att det kan vara så fullt heller då vi nyss rensat där. Mysterium. Dagens ilandsproblem.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!