Först kokar man dem med ganska mycket salt, några klyftor vitlök och en hel lök i över en timme. Hade även i lite andra kryddor..
Sedan torkar man av benen har på en underbar marinad och griljerar dem i ugnen. Nu gjorde inte vi exakt som de stod för hade inte alla ingredienser hemma. Men vi använde:
Vitlök, några klyftor....
Ketchup, en skvätt
Honung, en skvätt
Ingefära, en tumstor bit riven
Råsocker (skulle vara muscavadosocker)
Soyasås, en skvätt
Hur gott som helst i alla fall, kan verkligen rekommenderas. Marinaden är väl inte den nyttigaste som man kan välja, men den penslas på direkt innan griljering. Och hur ofta gör man egna revben?
Kul att du är med i min tävling!
SvaraRaderaLycka till nu :)
Tack!
SvaraRaderaDеt här vаr en toppensite, lіta på att
SvaraRaderamаn κommer tillbaka!
My sіtе denimfashionista.se